About Me

My photo
Hi, I am me... I am a mom with a great sense of humor, a kind heart, a giving spirit, a desire to please, and enough strength to keep on going even when life knocks me down... I am me... : )

Wednesday, June 6, 2007

The anonymous comment

To address a comment!!! I WILL NOT POST YOUR COMMENT AS YOU DO NOT FEEL LED TO EVEN ADMIT TO WHO YOU ARE. AM I JUST SUPPOSED TO TAKE THE WORD OF SOMEONE WHO IS HIDING BEHIND ANONYMITY. WHY WOULD I DO THAT??? I WILL HOWEVER MAKE THE FOLLOWING STATEMENT

I am not sure who you are since you do not feel the need to publish your name. But unless you are the one person who knows....... HOW CAN YOU KNOW??? NO ONE CAN TRULY KNOW UNLESS YOU LIVE IN THE HOME. I AM SUPPORTING SOMEONE I FEEL I SHOULD SUPPORT AND THERE ARE MANY OTHERS WHO WILL DO THE SAME AS THEY FEEL LED. THAT IS MY PREROGATIVE JUST AS IT IS YOURS TO SUPPORT WHOMEVER YOU WANT TO SUPPORT. IF YOU LIVE IN THE MCPHERSON COUNTY AREA I WOULD SUGGEST YOU GO AND PICK UP A COPY OF LAST SATURDAYS NEWSPAPER THERE IS A WONDERFUL ARTICLE ON PAGE 4 WHICH TALKS ABOUT NICE GUYS AND WHAT THEY ARE CAPABLE OF. PEOPLE HIDE THINGS FROM THE WORLD, WE DON'T WANT ANYONE TO KNOW OUR BAD SIDES, everyone is like that, so truly everyone is two faced. Thankfully God knows our hearts and can see us for who we are, so unless you lived in the home everyday since the marriage began, you can not know with an absolute certainty what either one of the two adults is like.

THAT IS THE TRUTH!!!! AND I WAS IN THE COURTROOM AS WELL AS FRIENDS WHO HEARD THE DA POINT OUT THAT BRAIN ADMITTED TO THE ABUSE WHICH CAUSED THE PROTECTION FROM ABUSE ORDER IN FRONT OF THE VERY SAME JUDGE. NEITHER BRIAN OR HIS DEFENSE LAWYER DENIED IT BECAUSE THEY COULD NOT SAME JUDGE, SAME VERSE, SAME STORY, THE JUDGE AGREED THAT YES THAT HAD BEEN THE CASE, SO HOW WOULD YOU LIKE TO EXPLAIN THAT????

And I will support whom ever I feel led to support through prayer and my convictions of what is right and wrong. All we can do is pray for the situation and all of those involved and that is that.

No comments: